De bedste måder at klæde sig og føle sig professionel på i strygefri skjorter

De bedste måder at klæde sig og føle sig professionel på i strygefri skjorter

Der er en række måder at klæde sig og føle sig professionel på i strygefri skjorter. En måde er at bære en skjorte med slips og jakkesæt. En anden måde er at bære en button down skjorte med slacks.

Den ultimative guide til, hvordan du plejer din strygefri skjorte, så den holder længere og forbliver sprød

Den strygefri skjorte er en fast bestanddel i de fleste herregarderober. Problemet med disse skjorter er, at de har en tendens til at miste deres form og blive krøllede efter noget tid.

Det første skridt til at forlænge levetiden på din strygefri skjorte er ordentlig pleje. En måde du kan gøre dette på er ved at vaske den på den skånsomme cyklus og tørre den på lav varmeindstilling. Du bør også undgå at bruge skyllemiddel eller blegemiddel, da dette vil nedbryde fibrene i din skjorte.

En anden måde, hvorpå du kan forlænge levetiden på din strygefri skjorte, er ved at tilføje et par dråber vand til dit strygejern, før du stryger det. Dette vil hjælpe med at frigøre rynker og genoprette den oprindelige form på din skjorte uden at beskadige den på nogen måde.

7 ting, du ikke vidste om Ingen jernskjorter, der vil blæse dit sind

1. Strygefri skjorter blev skabt af en designer i New York i 1950'erne.

2. Designeren, Sylvia Ayers, var træt af besværet med at stryge sin mands skjorter, så hun skabte en skjorte, der ikke behøvede at blive stryget.

3. Den første strygefri skjorte blev lavet af bomuld og polyester, og det var først i 1980'erne, da bomuld-polyesterblandinger blev tilgængelige, at strygefri skjorter blev populære i Amerika.

4. De første strygefri skjorter blev anset for at være dyrere end almindelige, fordi de krævede mere tid at producere, men nu er de lige så overkommelige som almindelige på grund af masseproduktionsteknikker og billigere materialer brugt til produktion (dvs. polyester) .

5. I de senere år har

Ingen jerntøj? Her er hvad du behøver at vide!

Strygefri skjorter er en type skjorte, der er designet til at være rynkefri. De er lavet af stoffer, der ikke er tilbøjelige til at rynke, såsom bomuld og silke.

Der er mange fordele ved at eje en strygefri skjorte. En af de væsentligste fordele er, at de kan tages ud af skabet uden behov for forberedelse. Ejeren behøver ikke at bekymre sig om at stryge skjorten, før de tager den på. En strygefri skjorte kan også få dig til at se mere professionel ud, fordi den ikke har nogen rynker på den.

Indlæg oprettet 215

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen

CVR-Nummer 37 40 77 39